Afslut facaden professionelt med facadeinddækninger i stål

Mange bruger i dag stålplader til beklædning af facader. Det kan være i form af trapezplader eller sinus stålplader, og skal du være sikker på, at facaden bliver tæt, overgangene pæne ved døre, vinduer og andet, da er facadeinddækninger nødvendige.

Dansk producerede inddækninger

Hos Profilmetal A/S i Slagelse producerer de facadeplader, ståltage og facadeinddækninger til private og erhverv over hele landet. Deres facadeinddækninger er med til at sikre dig et godt resultat og den rette finish, når du beklæder en facade med stålplader. Det gælder uanset, hvilken bygning du beklæder, og hvilken type stålplader du vælger at bruge.

Hvad er facadeinddækninger?

En facadeinddækning er en ekstra plade, der monteres, så den afdækker overgangen mellem plader, eller i områder omkring vinduer og døre, ved hjørner og tag. Dette gøres for at sikre, at overgangene er helt tætte, så der ikke kan trænge vand ind. Hos Profilmetal A/S producerer de forskellige typer inddækninger, der er målrettet de enkelte opgaver, områder der skal afdækkes og valg af facadeplader. Deres sortiment inkluderer fx:

§ Vandnæser

§ Sålbænke

§ Sideinddækninger

§ Indvendige og udvendige hjørner

§ Hatteprofiler

§ Dør- og vinduesprofiler

Vær opmærksom på, at nogle inddækninger skal monteres indvendigt, andre udvendigt, så det er vigtigt at vide, hvor og hvordan du skal bruge inddækningerne, før du bestiller. Deres facadeinddækninger findes i mange forskellige farver, så du kan finde inddækninger, der matcher dit hus eller din ejendom og giver en flot og ensartet finish til facaden. Deres facadeinddækninger kan bruges både ved inddækning af døre, vinduer og porte for en facade, der er tæt og godt beskyttet mod regn og fugt.

Facadeinddækninger på bestilling efter mål

Da de selv producerer deres facadeinddækninger, kan de også hjælpe dig, selv om de inddækninger, du har brug for til dit hus eller din ejendom, ikke har gængse standardmål. De specialfremstiller inddækningerne til dig, så de passer til dit projekt. Hvis du har brug for inddækninger eller andet i specialmål er det blot at sende en tegning med de ønskede dimensioner, så vender de tilbage med et tilbud på, hvad dine specialfremstillede inddækninger vil koste.

CE godkendte produkter med garanti

Alle deres egenproducerede stålprodukter er CE godkendte, og køber du facadeinddækninger hos os, får du derudover en 20 års garanti på deres standardprodukter, på enkelte af deres inddækninger yder de endda 40 års garanti. Se deres store sortiment af facadeinddækninger. Her kan du finde de produkter, der matcher dit projekt.