Brug for ny inspiration til brætspil? Find dine familiespil hos Legebyen.dk

Er du ved at køre en smule træt i at skulle spille de samme familiespil derhjemme? Så kan du hente ny inspiration hos den danske webshop Legebyen.dk, der har alt til både små og store legebørn. Der er ganske enkelt noget for alle, hvad enten I vil quizze, spille kort, kaste med terninger, udvikle strategier over spillepladen eller er mere til de aktive havespil, hvor der kommer sved på panden.

Så besøg Legebyen.dk, hvis der er inviteret til spilaften med familien eller vennerne, og I gerne vil prøve noget nyt.

Legebyen.dk – velassorteret sortiment med årets familiespil

Ét af de bedste steder at finde nye spil for hele familien er i kategorien for prisnominerede familiespil. Her finder du alle de titler, der er blevet kåret som årets spil i forskellige kategorier. Kategorien rummer en række klassiske titler som Tegn & Gæt, Trivial Pursuit, Partners og Ticket to Ride, men også en del nykommere.

Har du f.eks. overvejet at kombinere Ludo med en omgang quiz i Ludo Quiz? Eller er du mon mere til kortspillet 7 Wonders: Architects eller terningespillet Coco Crazy, hvor aberne spiller en vigtig rolle? Du kan også finde alverdens strategispil, hvor du skal bevise, om du kan vinde territorier på bekostning af de andre deltagere.

Kategorien for familiespil indbefatter naturligvis også en række behændighedsspil, vendespil, matematikspil og ordspil, der er særligt velegnet til de mindste, der kan have gavn af lærerige familiespil.

Er du mere til sved på panden?

Søger du spil til større børn, er I muligvis som familie mere interesseret i havespil. Det er den perfekte anledning til at få rørt sig efter middagen. Måske ender I med en omgang Stigegolf, hvor det gælder om at få de små bolde til at sno sig fast på stigen. Er det virkelig så simpelt, som det ser ud til?

Andre gode familiespil er det klassiske Kroket, Klodsmajor i en have edition, Kongespil eller Rundbold.

Køb alt til børnene på samme webshop

Den danske webshop Legebyen.dk er et slaraffenland for dig, der er på jagt efter familiespil i alle formater, men også gerne vil købe legetøj, diverse køretøjer og bøger til de mindste i familien. Så her har du vitterlig alle muligheder for at købe alt til børnene på ét og samme sted.