Buddha figurer og statuer

Buddha figurer og statuer findes i alle former og størrelser. Du kan finde dem lavet af forskellige materialer som træ, metal eller endda sten. Buddha figurer er ikke kun en god dekoration til dit hjem, men de kan også være en god måde at skabe god karma på. Buddha figurer repræsenterer fred og harmoni, og ved at have dem i dit hjem kan du minde dig selv om at forblive rolig og fredelig hver dag. Med over 100 forskellige Buddha figurer at vælge imellem har vi den perfekte figur til dit hjem. Gennemse det store udvalg gennem hjemmesiden i dag og find den perfekte Buddha figurer til dit rum! Du kan bl.a. finde buddha figurer i messing, polyresin, sølv, træ, hvid, sort, brun, guld, rød og beige.

Buddhas livshistorie

Buddhas livshistorie begynder i Lumbini, nær grænsen mellem Nepal og Indien, for omkring 2.600 år siden, hvor Siddhartha Gautama blev født. Selv om han blev født som prins, indså han, at betingede erfaringer ikke kunne give varig lykke eller beskyttelse mod lidelse. Efter en lang åndelig søgen gik han ind i dyb meditation, hvor han indså sindets natur. Han nåede tilstanden af ubetinget og varig lykke: oplysningstilstanden, buddhahood. Denne sindstilstand er fri for forstyrrende følelser og udtrykker sig gennem frygtløshed, glæde og aktiv medfølelse. Resten af sit liv lærte Buddha folk, hvordan de skulle leve på en måde, der ville give dem mere lykke og mindre lidelse.

Buddha figurer fører til lidelsens ophør

Buddha figurer fører til afslutningen af lidelse, fordi de viser os vejen ud af vores lidelse. Buddha var en lærer, der lærte, at vejen til at gøre en ende på lidelsen var at forstå årsagerne til lidelsen og derefter arbejde på at fjerne dem. Buddha-figurer kan hjælpe os med at gøre dette ved at give os et eksempel at følge og ved at hjælpe os med at se årsagerne til vores lidelse mere klart. Når vi følger Buddhas lære, kan vi lære, hvordan vi kan gøre en ende på vores lidelse og finde sand lykke.