Dan Egtved tilbyder smarte kobørster

Stalden skal selvfølgelig indeholde alt det, dyrene har brug for. Du kan hos Dan Egtved finde alt det nødvendige og ekstra til stalden. De har bl.a. et bredt udvalg af kobørster, der fås i flere forskellige varianter. De har selvfølgelig også et udvalg af frostfri vandsystemer til kvæg, så du er sikret, de altid har vand, uanset vejret.

Rens køerne med geniale kobørster fra Dan Egtved

Køer skal kunne klø sig, både for at holde sig rene og for at have god komfort. Kobørster er oplagte i kostalden netop af disse årsager. Dan Egtved har flere forskellige varianter, hvor køerne selv kan komme til. Kobørster rengør hovedet, ryggen og halepartiet optimalt, og når køerne anvender dem, stimuleres de også. Derfor er kobørster et fantastisk tiltag i stalden, og det vil uden tvivl være noget køerne, vil elske at bruge. Dan Egtved har kobørster, der er enten manuelle eller motoriserede. Du bør investere i de kobørster, der giver mening for dit landbrug. Alle kobørster kommer selvfølgelig i høj kvalitet, da de gerne skal kunne holde til kvæg, der læner sig mod dem for at blive rene. Du kan derfor være sikker på, at det er produkter der holder, hvis du bestiller dem hos www.dan-egtved.dk.

Bestil frostfri vandsystemer til kvæg til vinteren

Foruden at kunne klø sig, er det selvfølgelig også utroligt vigtigt, at kvæg kan få det vand, de skal have. Dan Egtved har frostfri vandsystemer til kvæg, der gør det muligt for dem at tilgå vand, uanset vejret. Deres forskellige frostfri vandsystemer til kvæg gør det muligt at finde netop det, der bedst passer ind i din stald. Det kan eventuelt være et system, der er elektrisk og dermed selv regulerer temperaturen med strøm. Det indbyggede varmelegeme vil slå til, når vandet er under de indstillede grader. Det er dog også muligt at vælge frostfri vandsystemer til kvæg, der fungerer uden strøm. Uanset hvilken type du har det bedst med, kan du være sikker på, at der er vand til dine kvæg. Du finder selvfølgelig hele frostfri vandsystemer til kvæg, men de har også alle de nødvendige reservedele, hvis der er noget, der skal udskiftes på dit system. Mangler du frostfri vandsystemer til kvæg, så bør du tage ind forbi www.dan-egtved.dk, hvor du kan finde det, du mangler.

Dan Egtved er en pålidelig leverandør af staldinventar til både kvæg, heste, grise og mere. Deres leveringstider ligger mellem 2-4 hverdage, og du er altid sikret god service.