DC-Supply klarer en shipping container til dig

Skal du bruge en container til transport over havet, eller har du brug for det rette værksted? DC-Supply har alt, du mangler i containere. Uanset om du mangler en shipping container eller en værkstedscontainer, kan du være sikker på, at de kommer i høj kvalitet og overholder de rette lovmæssige krav.

Få en CSC-godkendt shipping container hos DC-Supply

Du kan ikke gå fejl af at bestille en shipping container fra DC-Supply. De tilbyder nemlig høj kvalitet og vil altid have en standard ISO-container med CSC-godkendelse. Denne godkendelse betyder, at en shipping container kan bruges til fragt med lastbil, skib, tog og fly. En ISO-godkendelse er altså nødvendig, hvis du skal bruge en shipping container til transport. Du kan vælge en shipping container i standardstørrelserne, 20 fod eller 40 fod. Alt efter hvor længe eller ofte du skal bruge en shipping container, kan du købe eller leje den. Du kan altid være sikker på, at en shipping container vil leve op til alle de nødvendige krav. Det er uanset, om det gælder størrelse eller holdbarhed. Det er nemlig vigtigt, at de skal kunne stables uden problemer. Shipping containere inspiceres hver 30. måned for at sikre, at de lever op til alle standardkravevene. Da en shipping container skal kunne bruges til international transport, er de både robuste og vejrbestandige.

Overvej en pålidelig og smart værkstedscontainer

Leder du efter en effektiv container til værksted, så kan DC-Supply også hjælpe her. De kan nemlig levere en specialbygget værkstedscontainer, der er skræddersyet til at matche dine behov. De sørger for at følge dine krav, så du får den rette værkstedscontainer til din værkstedstype. Det betyder, der kan være mange hyldemeter, så du kan opbevare masser af søm, skruer, reservedele og værktøj. Det kan også indeholde et arbejdsbord, så du kan arbejde uden problemer. Har du behov for affaldshåndtering, så er det intet problem for dem. De vil altid sørge for at en værkstedscontainer, der opfylder dine krav, så du har alt lige ved hånden og ikke mangler noget. En specialbygget værkstedscontainer kan være nødvendig ved mange forskellige industrier, produktioner og måske endda i det private. Uanset hvad vil du altid få en værkstedscontainer i høj kvalitet med CSC-godkendelse, så den kan transporteres, hvis det er nødvendigt. Tag ind forbi www.dc-supply.dk, hvis du har brug for at lære mere om en værkstedscontainer.

Du vil altid være sikret containere i høj kvalitet fra DC-Supply. De både udlejer og sælger containere til private og erhverv, der lever op til de højeste krav.