Det kan du lave, når du keder dig!

Vidste du, at den gennemsnitlige person bruger ca. 2 timer hver dag på at kede sig? Det er en masse tid! Det er normalt at kede sig, og du skal derfor ikke føle dig alene om det. Brug i stedet denne mulighed til at gøre noget produktivt eller noget som du godt kan lide at lave. Det kan dog være svært at finde på noget at lave, men det kan være alt fra at tage et hjerterfri kortspil eller rydde op. Her er tre ting, som du kan lave næste gang du keder dig.

 

  1. Læs en bog

Bøger er en fantastisk måde at flygte fra virkeligheden på. Bøger kan være med til, at få dig selv ind i en anden verden. Sæt dig til rette med en kop te og fordyb dig i en god bog, næste gang du keder dig. Hvis du ikke har nogle bøger ved hånden, kan du altid tage i din nærmeste boghandel og finde en bog, som du gerne vil læse. Der er bøger i alle genre, så uanset om du er til krimi eller kærlighedsromaner er der noget for dig.

 

  1. Gå en tur udenfor

Naturen har en måde at forynge og opfriske os på. Så gå en tur, sæt dig i parken, og få noget frisk luft ind næste gang du keder dig. Du vil blive overrasket over, hvor meget bedre du føler dig bagefter. Du får samtidig motion, og det er godt for os alle, at komme ud og få gået nogle skridt.

 

  1. Ring til en god ven

Venner er gode til mange ting! Kontakt en af dine gode venner næste gang, du keder dig, og spørg, om han eller hun har tid til en kaffedate eller en hurtig snak. Det er altid hyggeligt at tilbringe tid med venner, og det er en god måde at afværge kedsomhed på. Samtidig er det en mulighed for, at du kan få talt med nogle af de venner, som du måske ikke har talt med i lang tid.

 

Der er ingen grund til at føler, at man spilder sin tid, når man keder sig. Brug i stedet lejligheden til at gøre noget produktivt eller noget, som du nyder. At læse, gå udenfor og tale med venner er alle gode måder at sikre, at kedsomheden ikke overtager dit liv. Du skal dog huske på, at det er helt normalt, at man keder sig indimellem.