Effektlageret forhandler Zpey og marine udstyr

Det er ikke ligefrem en hemmelighed blandt danske lystfiskere, sejlere og andre med hang til udeliv, at Effektlageret er et godt sted at starte med at kigge efter nyt grej. Her finder man en masse spændende produkter inden for kategorier som marine, elektronik, friluftsliv, fodtøj og selvfølgelig ikke mindst fiskegrej. Der er desuden en masse gode og velkendte mærker, du kan vælge imellem, bl.a. Zpey og meget mere. Læs mere om deres butik og kataloget af bl.a. marine udstyr i artiklen herunder.

Topklasse fiskegrej fra Zpey – find det hos Effektlageret

Når det gælder førsteklasses fluestænger og andet udstyr til fluefiskeri, er Zpey lige nu et af de bedste mærker på markedet. Siden 2005 har det danske mærke imponeret gevaldigt med deres katalog af udstyr til fluefiskeri, og de fortsætter med at gøre det. Skal du derfor i gang med at prøve kræfter med fluefiskeri, og vil du give dig selv den bedst mulige start, vil en fluestang fra Zpey være alletiders valg. Har du omvendt været fluefisker i mange år, og leder du efter et spændende alternativ til de mærker, du måske hidtil har valgt, når der skal købes nyt fluefiskeudstyr, er Zpey bestemt et godt sted at starte. Med spændende serier som Ztealth, Dreamcatcher, Zalt og Spin samt en stor portion tilbehør til fluefiskeri, er der masser af godt udstyr at vælge imellem i kataloget hos danske forhandlere som den på www.effektlageret.dk.

Der er masser af marine udstyr at vælge mellem

Foruden en masse godt lystfiskerudstyr, præsenterer de også en hel kategori fyldt med marine udstyr hos Effektlageret. Her finder man alt lige fra Garmin marine udstyr, lys og lanterner, AIS systemer og antenner til bundmaling, lak, fender og bøjer, samt en masse andet marine udstyr. Er tiden derfor f.eks. kommet til at sætte din båd i stand, er den danske butiks katalog med marine udstyr alletiders sted at starte med at kigge forbi. Køber du marine udstyr for mere end 699,- så kan du end da helt slippe for at betale for leveringen.

Husk at hvis du har spørgsmål vedrørende valg af en specifik type marine udstyr eller Zpey fluefiskeudstyr, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak. De ved en masse om begge emner, og de vil med sikkerhed gerne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til formålet. Butikken har for øvrigt prismatch på alt, inklusiv marine udstyr og Zpey udstyr, så man er altid garanteret en god deal hos dem, samt den gode service.