En original værtindegave til en du har kær

Er du blevet inviteret til en fest, og vil du gerne finde en sød lille gave til værten, så se med her og få inspiration til lækre og smagfulde oplevelser. Du vil her kunne finde den perfekte lille gave, som bare ved synet, vil få mundvandet til at løbe. Så uanset om det er en veninde, en kollega, en nabo eller din kæreste, så vil der være noget for enhver smag. En simpel og enkel luksusgave, som er pakket ind i en flot og stilfuld æske.

Lækre bløde flødekarameller i forskellige smagsvarianter

Hos Karamelleriet kan du lige nu finde et stort udvalg af delikate bløde flødekarameller. Her finder du smage som for eksempel chokolade, vanilje, pebermynte, havsalt eller lakrids. Så uanset om du er på jagt efter noget sødt, friskt eller krydret i smagen, så finder du her nogle unikke og bløde flødekarameller, som ikke lige kan købes i ethvert supermarked. De er alle skabt med et personligt og særpræget touch, hvilket man ikke er tvivl om, når man første gang smager dem. Karamelleriet har tilmed lavet en lækker julekalender, hvor du kan glæde en du har kær med 24 forskellige karameller i december. Så har man altså mulighed for at smage lidt af hvert, inden man finder sin helt egen favorit.

Firmagaver til de arbejdsomme kollegaer

De fine gaveæsker er også en oplagt gaveidé til de ansatte, som fortjener et ekstra lille tak for et godt stykke arbejde. Det er en god måde at vise anerkendelse på, samt at vise at de i det daglige har stor værdi. Så hvorfor ikke forkæle dine kollegaer med en blandet pose bløde flødekarameller, så de kan få en udsøgt smagsoplevelse, og samtidig føle sig værdsat? Sæt gerne en ekstra skål bløde flødekarameller frem på kontoret, og du vil opleve, at den gode stemning lige løfter sig en tand blandt kollegerne.

Hårde karameller eller blød fudge

Der er andet end lækre, bløde flødekarameller på hylderne hos Karamelleriet. Du kan også gå på opdagelse i de mange forskellige varianter af hårde karameller, som blandt andet har bornholmske navne og eksotiske smage, som for eksempel kokos, eucalyptus eller solbær. Den saftige bløde fudge, som ligeledes er en unik fryd for smagsløgene, har smagsvarianterne passionsfrugt, lakrids og chokolade. Her er der en god mulighed for at prøve smagssammensætninger du aldrig før har smagt. Så prøv for eksempel de bløde flødekarameller fra Karamelleriet.