Er du på udgik efter en billig varmekilde til dit hus?

Et hus skal jo opvarmes. Ellers kan der ikke bo mennesker i det. Det kan gøre på mange forskellige måder. Langt de fleste er interesseret i at gøre det på en billig og miljøvenlig måde. Det kan du gøre ved at investere i en billig luft til vand varmepumpe.

Hvad kan en billig luft til vand varmepumpe?

Som navnet antyder så er en luft til vand varmepumpe et system, der omdanner varmeenergien i udeluften til både rumvarme og til varmt brugsvand. Pumpen vil blive forbundet til centralvarmesystemet i boligen, og sørger for, at der er varmt vand i både hanerne og i radiatorerne. Du bruger altså naturens energi, luften omkring dit hus, til noget konkret. En simpel og effektiv metode til at få opvarmet dit hus, og det er muligt at finde en billig luft til vand varmepumpe hos DBVVS.

Fordelene

Der er en lang række fordele ved at få fingrene i en billig luft til vand varmepumpe installeret i dit hus. Det siger sig selv at pumpen opvarmer din bolig og dækker dit vandbehov. Men desuden kan den i langt de fleste tilfælde reducere det CO2 aftryk, som din husstand giver. Pumpen er let at montere og den kræver desuden ikke den store vedligeholdelse, så det skal du ikke bruge tid på. Og så opnår du med stor sandsynlighed en stor besparelse på din varmeregning. Du tjener med andre ord din investering hurtigt ind igen. Blandt ulemperne ved at have en luft til vand varmepumpe er at den kræver noget plads, og så kan der være støj fra udendørsdelen af pumpen.

Indtjent i løbet af seks år

Udregninger fra Teknologisk Institut viser at en husstand på 130 kvadratmeter, hvor der bor fire personer, i løbet af seks år, vil kunne spare sig til den investering som en luft til vand varmepumpe er. Så du kan både spare penge og skåne miljøet med denne investering – særligt hvis du vælger en billig luft til vand varmepumpe hos DBVVS.

Bredt udvalg

Er du på jagt efter en billig luft til vand varmepumpe af høj kvalitet, så er det oplagt at kigge hos DBVVS.dk. Her finder du et bredt udvalg af modeller, der imødekommer langt de flestes behov. Der findes modeller i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en, der passer perfekt til dig. Desuden kan du samme sted bestille en professionel montering af dit nye anlæg. Og du kan gennem hele din købsproces få den bedste rådgivning til at finde en billig luft til vand varmepumpe der opfylder lige netop dine behov.