Få dig en hurtig hjemmeside

Hos Design’R’us kan vi hjælpe dig med at få en hurtigere hjemmeside. Vi har arbejdet med hastighedsoptimering i mange år og ved, hvilke fordele det kan give dig som virksomhedsejer. Vi kan optimere din hjemmeside, så du får flere besøgende, som bliver i længere tid på din hjemmeside. Du kan lokke dine kunder væk fra din konkurrenter ved at have en hurtigere hjemmeside end dem. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skal du skynde dig ind på siden lige nu og læse mere omkring hastighedsoptimering af hjemmesider.

Få en hurtig hjemmeside, der er nem at betjene

Når du skal have en hjemmeside op at køre, er det vigtigt, at du tænker på hastigheden. Google har nemlig meldt ud, at nye faktorer omkring brugervenlighed og hastighed vil være afgørende for, hvordan du bliver placeret i det organiske søgefelt fremover. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er hurtig – både at lave og at betjene. Der findes mange forskellige tricks og tips til, hvordan du kan optimere hastigheden på din hjemmeside. Eksempelvis kan du sørge for, at dit website er bygget i et responsivt design, og at du ikke bruger for mange plugins. Du kan også minimere billederne på dit website, og vælge en hurtigere webserver. Hvis du gerne vil have hjælp til at optimere hastigheden på din hjemmeside, er der mange virksomheder, der tilbyder dette som en service. Der findes også mange gode artikler og guides på nettet, som kan hjælpe dig godt i gang.

En hurtig hjemmeside afhænger af, hvor god din server er

Når du skal have lavet en hurtig hjemmeside, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Hurtigheden afhænger blandt andet af, hvor god din webserver er, og om du benytter dig af caching eller ikke. Men der er også andre faktorer, der spiller ind. Sidens HTML-kode kan forbedres, så den bliver hurtigere at bruge. Og du kan også minimere billed- og videofiler, så de ikke forstyrrer hjemmesidens hastighed. Det er vigtigt, at dine kunder får en god oplevelse, når de besøger din side – uanset om det er på mobilen eller computeren. Derfor skal du have en hurtig hjemmeside. Hos os kan vi hjælpe dig med at få den bedste oplevelse for dine kunder.