Frokostordning hos Madkonceptet – uundværlig catering i det daglige

Madkonceptet laver mad ud af huset til både virksomheder og private. Denne cateringvirksomhed har mange års erfaring med at være leverandør i og omkring København og har derfor opbygget et solidt netværk af tilfredse kunder. Du kan blive en del af dette netværk, ved for eksempel at bestille catering til konfirmation eller en lækker frokostordning til din arbejdsplads.

Frokostordning i København fra madkonceptet.dk – mad med kærlighed

Med en frokostordning fra Madkonceptet sikres dine medarbejdere og kollegaer en både velsmagende og sund frokost hver dag. Begrebet frokostordning dækker dog over mange betydninger, da man hos Madkonceptet ved, hvor vigtigt variation og alsidighed er, når det gælder kost. Du finder derfor mange spændende løsninger på menuen under kategorien frokostordning, sådan at der aldrig bare serveres salater og pålægsfade dag ud og dag ind. Ved at hyre Madkonceptet kan du vide dig sikker på en frokostordning, som altid følger tidens trends indenom den gastronomiske verden. Ligeledes vil du opleve, at aldrig to dage er ens, da nytænkning og videreudvikling af opskrifter er et vigtigt pejlemærke for netop denne cateringvirksomhed. Vil I derfor gerne være en del af de mange virksomheder i og omkring København, der har en frokostordning med Madkonceptet? Så kan du indsende dine oplysninger på www.madkonceptet.dk og få et tilbud sendt tilbage i din retning.

Catering til konfirmation og andre højtider

Hos Madkonceptet er det også en mulighed at få mad leveret til private fester som konfirmation, dåb eller bryllup. Catering til konfirmation er en populær løsning på www.madkonceptet.dk og derfor med sikkerhed en løsning, der vil gøre jeres gæster både glade og mætte. Når dit unge menneske og du bestiller catering til konfirmation, er det nemlig vigtigt, at alle kan være med. Til netop en konfirmation består gæsterne nemlig af både børn og voksne, der alle har forskellige præferencer. Derfor kommer catering til konfirmation fra Madkonceptet i form af en buffet, der er både varieret, sund og sæsonbestemt. Dette betyder, at der gerne skulle være noget til enhver smag, men selvfølgelig tilpasses menuen gerne efter konfirmandens eller nonfirmandens ønsker — det er vel deres dag i sidste ende! Catering til konfirmation bliver derfor ikke nemmere end hos Madkonceptet! Den store buffet leveres lige til din hoveddør i hele København, sådan at I hverken behøver at bekymre jer om retter, der brænder på eller en stor opvask. I kan i stedet bare slappe fuldstændigt af, nyde det gode selskab og fejre det unge menneske.

 

På www.madkonceptet.dk kan du indsende en formular, der gør det muligt for jer at få et tilbud på enten en frokostordning eller en anden form for catering, der passer jeres præcise behov.