Gadgets til selfies så alle kan tage gode selfies

Folk elsker gadgets, og folk elsker at tage selfies. Så det er ikke overraskende, at der nu findes gadgets, der er specielt designet til at tage den perfekte selfie. Der findes alt fra smartphone-etuier med indbyggede spejle til droner, der kan tage billeder fra luften, og der findes en gadget, der passer til enhver selfie-entusiast. Og med priser fra et par dollars til flere hundrede dollars er der også noget, der passer til ethvert budget. Så hvis du ønsker at forbedre dit selfie-spil, kan du tjekke nogle af disse gadgets til selfie og se, hvilken en der passer til dig.

Tag den perfekte selfie med gadgets til selfies

Det ser ud til, at den perfekte selfie bliver stadig vigtigere for nogle mennesker. Og desværre har jagten på den perfekte selfie kostet 12 mennesker livet alene i 2015. En japansk turist faldt ned ad trapperne på Taj Mahal, mens han forsøgte at tage en selfie. En spansk mand blev flænset ihjel af en tyr ved det årlige tyrefægterløb, mens han tog en selfie. En amerikansk naturpark i Colorado lukkede for nylig for offentligheden, efter at besøgende risikerede deres liv i jagten på en god selfie med parkens bjørne. Og sidst men ikke mindst blev en russisk kvinde alvorligt kvæstet, efter at hun forsøgte at tage en selfie med en pistol. Så hvorfor er folk villige til at risikere deres liv for at få den perfekte selfie.

Gadgets og udstyr så du kan tage de rigtige selfies i ordenlige omgivelser

Når du tager en selfie, er det vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser og sørge for, at du ikke gør noget, der kan opfattes som uhøfligt eller stødende. Husk, at du repræsenterer dig selv og dit land, når du tager en selfie, så sørg for, at du giver et godt indtryk Her er nogle tips til at tage den perfekte selfie. Find en god baggrund: En flot baggrund og godt lys er det bedste. Undgå også baggrundslys og mørke skygger. Stå midt i billedet: Det er ikke godt, hvis dit hoved stikker ud af billedet, eller hvis din hage er afskåret. Sørg for, at du er i fokus: Der er intet, der ødelægger en selfie mere end at være uskarp.