Himmerlands Pejsecenter har en HWAM brændeovn

En gaspejs og en brændeovn er to typer opvarmningskilder, som ikke kun skaber varme i hjemmet, men også bidrager til hyggen. De flotte, varme flammer skaber et roligt og hyggeligt fundament i et hjem, som kan samle hele familien omkring det. Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde alverdens forskellige modeller. En HWAM brændeovn og en Termatech brændeovn, men også en M-Design gaspejs og en Lotus gaspejs. Du kan se mere om gaspejse og brændeovne på deres hjemmeside.

Få en dansk HWAM brændeovn fra Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter har de mere end 30 års erfaring med salg og montering af de helt rigtige løsninger inden for pejse og brændeovne – især en HWAM brændeovn. Så skal du have udtænkt en løsning eller have monteret en HWAM brændeovn, en M-Design gaspejs eller noget fra andre mærker, så står de altid klar med hjælp, den rette løsning og god service. Et af de mærker, som de især har stor ekspertise og viden inden for, er det danske mærke HWAM. Så skal du have en HWAM brændeovn til at stå indenfor i netop dit hjem, så kan du være sikker på dansk kvalitet i særklasse. Derudover kan du også være sikker på, at en HWAM brændeovn er blandt eliten, når det kommer til brændeovne. Det skyldes, at deres brændeovne har flotte design, men også velfungerende teknologier.

Derudover har HWAM også de sidste mange år indgået samarbejder på kryds og tværs med forskellige, danske designere, hvilket har sikret dem en plads blandt markedets flotteste brændeovne. Så vælger du en HWAM brændeovn, får du ikke blot en varmekilde, du får nemlig også et pænt møbel. Du kan læse mere om en HWAM brændeovn og om det danske mærke på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Skab et unikt hjem med en flot gaspejs

Når du anskaffer dig en gaspejs fra www.himmerlandspejsecenter.dk, så kan du vælge blandt mange forskellige modeller. Om du vælger den ene eller den anden gaspejs, så kan du altid være sikker på, at komfort og hygge tages op på et helt nyt niveau. En gaspejs har mange fordele, som ikke kun skaber fundamentet for hygge og varme, men også sætter rammerne for smarte features. For ikke nok med, at man gennem en fjernbetjening eller en app kan vække flammerne til live, så kan man også fra sofaen kontrollere flammernes intensitet og højde, samt hvor meget varme din gaspejs skal afgive.

Du kan finde gaspejse i mange forskellige størrelser, design og modeller inden for både små og store prisklasser. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig, eller du ønsker at høre mere, så er du varmt velkommen til at kigge ind forbi www.himmerlandspejsecenter.dk og få hjælp samt vejledning.