Hos First Floor CPH kan du få indendørs ståltrapper

New Yorker-stilen har for alvor sat sit præg på de danske boligejeres hjem, hvad end det drejer sig om en New Yorker brusevæg, et minimalistisk look med indendørs ståltrapper, en flot og enkelt skydedør i glas, e.l. Stil og trends er noget, som de inde hos First Floor CPH har taget til sig, det er faktisk en af deres kernekompetencer. De har et ønske om at levere de bedste løsninger til danske boligejere i høj kvalitet og i dansk design på deres eget smedeværksted. Du kan se mere, få service i særklasse og få et prisestimat på www.firstfloorcph.dk.

Indendørs ståltrapper fra www.firstfloorcph.dk er til alle

En indendørs ståltrappe fra First Floor CPH kommer i et minimalistisk look og passer derfor stort set ind i alle danske hjem – der er helt sikkert også indendørs ståltrapper, som passer til dit hjem. Indendørs ståltrapper fås i mange forskellige afskygninger og former. Dette inkluderer eksempelvis, at du kan få ligeløbstrapper, kvartløbstrapper, rundetrapper og mange andre indendørs ståltrapper. Derudover vælger mange at kombinere en indendørs ståltrappe med en New Yorker væg eller at skifte farven og designet på trinene. Der er mange måder, hvorpå du kan sammensætte den perfekte løsning for netop dig og dine indretningsideer. Alle ståltrapper er dog lavet og produceret i stål, hvorefter trapperne grundes og bliver pulverlakeret. Ved at producere indendørs ståltrapper i stål og derefter lakere dem, gør man trapperne mere slidstærke og holdbare. Det gør også, at indendørs ståltrapper fastholder den pæne overflade. Skulle du være interesseret i en løsning eller blot i at høre mere om indendørs ståltrapper, så kan du besøge www.firstfloorcph.dk, hvor du også kan prøve deres prisberegner.

Der er mange muligheder med en New Yorker brusevæg

Inde hos First Floor CPH kan du også vælge at anskaffe dig en New Yorker brusevæg. Det er lidt ligesom en helt almindelig New Yorker væg med stål og glas. En New Yorker brusevæg er en perfekt måde at skærme af for brusenichen, men uden at gå på kompromis med lys og størrelsen i rummet. Du får simpelthen det bedste fra begge verdener. Der er mange måder at sammensætte den perfekte løsning. Du kan eksempelvis vælge mellem forskellige glastyper. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan få i en New Yorker brusevæg. Derudover kan der tages højde for både skråloft, ujævne gulvbrædder, indhak og meget mere, hvis du ønsker en New Yorker brusevæg. Inde hos First Floor CPH tilbyder de både at måle og udtænke en løsning, men samtidig også at montere og slutfuge din New Yorker brusevæg i dit hjem.