Hvordan laver man lipgloss?

Lipgloss er en sjov og nem måde at vise din stil frem på! Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af farve eller bare give dine læber en blank finish, er det en fantastisk måde at være kreativ på at lave din egen lipgloss på. Ikke nok med det, men det er også super enkelt og omkostningseffektivt. Læs videre for at få den fulde vejledning i hvordan laver man lipgloss?

 

Trin 1: Saml dine forsyninger

Før du begynder, skal du sørge for, at du har alle de forsyninger, du har brug for. Her er, hvad du skal bruge: bivokspiller, kokosolie, aromaolie eller æterisk olie efter eget valg (valgfrit), læbestift (valgfrit), glimmerpulver (valgfrit) og beholdere til lipglossen. Beholderne kan være alt fra små krukker til tomme kontaktlinseetuier. Du kan finde de fleste af disse ting på apoteker eller i håndværksbutikker.

 

Trin 2: Begynd at smelte

Når du har alle dine forsyninger klar, er det tid til at begynde at smelte! Kom ca. en spiseskefuld bivokspiller i en varmebestandig skål. Sæt skålen i mikrobølgeovnen, og varm den op i korte ryk på 15 sekunder, indtil al bivoksen er smeltet. Når det er smeltet, tilsættes to teskefulde kokosolie i skålen med den smeltede bivoks, og rør dem sammen, indtil de er helt blandet. For ekstra smag kan du også tilføje lidt smagsolie eller æteriske olier på dette tidspunkt – sørg for ikke at bruge for meget, da for meget olie kan gøre lipglossen flydende!

 

Trin 3: Tilføj farve og afslut med finish

Hvis du ønsker at tilføje lidt farve til din lipgloss, er det nu, du skal gøre det! Tilsæt et par dråber læbestift i blandingen, og rør rundt, indtil det er blandet. Hvis du ønsker mere diskret farve end læbestift giver, kan du prøve at tilsætte glimmerpulver – det giver den iriserende glans uden at være overvældende pigmenteret, som læbestift ofte er. Bliv ved med at røre rundt, indtil alt er blandet godt sammen – og hæld derefter blandingen i de beholdere, du har valgt! Når den er afkølet og hærdet, er din hjemmelavede lipgloss klar til brug

 

En nem guide til hvordan laver man lipgloss

Så der har du det – en nem guide til, hvordan du kan lave din egen lipgloss fra bunden! Med blot et par enkle ingredienser og en minimal indsats kan du skabe brugerdefinerede farver og smagsvarianter, der vil se fantastiske ud ved enhver lejlighed. Så hvorfor vente? Gå ud og begynd at blive kreativ med din egen hjemmelavede lipgloss i dag!