Interessante coffee table books til enhver smag

Coffee table books er ikke bare populære i saloner og klinikker – de er også en fryd derhjemme, som gæster kan have glæde af, eller som man selv kan nyde f.eks. en lørdag formiddag med en god kop the. På tales.dk forhandles coffee table books inden for forskellige temaer som f.eks. travel, Danmark, køkken og design.

Coffee table books med mode?

Find de fineste coffee table books hos tales, der altid er fascinerende at åbne. De er ikke kun smukke, når man bladrer igennem de velillustrerede billeder på det bedste papir og med en fantastisk farvedybde. De er også smukke at se på f.eks. på sofabordet. Coffee table books med mode er virkelig populære – især fra modehuse som Chanel, Dior og Prada, hvor du kan følge med i tidens trends, imens du hygger dig med en god kop kaffe. Du finder også coffee table books inden for indretning til dig, der aldrig kan få nok inspiration. Vil du prøve nye ting af i haven eller i boligen? Så se på coffee table books som Simple Matters, Home og Flower Fix af anerkendte forfattere og fotografer.

Rejser, natur m.m.

Hos tales har de et af landets største udvalg inden for denne fantastisk bogtype med ekstra fokus på billedkvaliteten. Hvor går turen hen næst? Hvis du leder efter inspiration eller blot vil drømme dig hen til din favoritdestination, så har tales.dk de rette coffee table books til dig med travel-tema. Kig på bøger som Streets of Paris, Marrakech, 500 Hidden Secrets of London og mange flere. Kom tæt på de mest spændende og eksotiske byer på Jorden!

Du kan også bringe naturen ind i stuen med coffee table books fra bedste hylde. Great Escapes Europe, Limfjorden og Fortællingen om Flora Danica er fantastiske eksempler på coffee table books med naturen som fokus.

Det kan være svært at finde kreativiteten frem hver dag, når det er tid til at gå i krig med gryderne. Overvej at investere i en interessant coffee table book med fotografier af mad samt opskrifter. Det kunne selvfølgelig også være med billeder fra de bedste restauranter, så man har lidt at drømme sig hen mod. Hos tales.dk leverer de interessante titler som Where Chef’s Eat, Breakfast: The Cookbook og New Homemade Kitchen. Ønsker du en orientalsk twist? Så oplev Japan: The Cookbook, som selvfølgelig også forhandles hos bogbutikken online.

Coffee table books har længe været en realitet, men de har muligvis ikke været mere populære end nu! Årsagen er simpel nok. Det er fantastisk at dykke ned i spændende verdener, især når man kan gøre det trygt fra sin egen sofa af.