Køb den nye landmålerstok her

Opret opmålingspunkter og opmålingskontrol hurtigt og nøjagtigt med Leica GS18 I landmålerstok. Med den nye Leica GS18 I introducerer Leica Geosystems en alsidig GNSS RTK-rover af høj kvalitet, så landmålerne nemt og præcist kan måle punkter, som tidligere var vanskelige at måle med en GNSS-rover. Nu kan du også registrere opmålingspunkter med højopløselige billeder og målepunkter, enten i marken eller senere på kontoret. Opmålerstangen kan forlænges til en maksimal længde på 1,5 meter for nem opmåling af selv de højeste træer, mens gyroskopet gør det muligt at registrere opmålingspunkter med din smartphone sikkert selv på vanskelige overflader, f.eks. ujævnt terræn. Så få målt de helt korrekte afstande med en landmålerstok fra os.

 

Høj kvalitet på landmålerstok

Opmålingsstangen er udstyret med en GNSS-modtager til multi-GNSS, som gør det muligt for vores landmålerstok at bruge GPS-, GLONASS- og BeiDou-satellitsystemer. Den højfølsomme modtager sikrer også, at positionering er mulig selv under vanskelige udendørsforhold. Med den integrerede Bluetooth-forbindelse kan du gemme dine opmålingsdata direkte i Leica opmålingssoftware. Desuden er opmålingsstangen udstyret med en kraftig GNSS/IMU-sensorkombination, som gør det muligt at registrere opmålingspunkter med opmålingsnøjagtighed af høj kvalitet. Kombineret med Leica opmålingssoftware og Leica dataindsamlere giver dette dig alle de nødvendige værktøjer til at producere meget nøjagtige resultater til ingeniørprojekter på byggepladser og i andre krævende applikationer. For hurtig databehandling kan undersøgelsesdata fra vores landmålerstok sendes direkte til Leica FlexNet-licenssystemet via Bluetooth-forbindelsen.

 

Den nye landmålerstok gør alt muligt

Den nye landmålerstok gør det også muligt for opmålere at få opmålingsresultater af høj kvalitet i forskellige applikationer ved at indsamle opmålingspunkter med en GNSS/IMU-sensorkombination. De enkelte målinger registreres med en GNSS-modtager til multi-GNSS, som gør det muligt for enhver landmålersstok at bruge GPS-, GLONASS- og BeiDou-satellitsystemer. Vores landmålerstok har også en højfølsom opmålingsmodtager, så den fungerer selv under vanskelige udendørsforhold.

Takket være det indbyggede kamera med måleoptik og målecomputerprogrammet Leica CL3D (tilbehandling af undersøgelsesdata) kan landmålerne registrere undersøgelsespunkter på en række forskellige måder. I opmålingstilstand registrerer Leica GS18 I opmålingspunkter ved hjælp af et drejebord, så det bliver et komplet 3D-opmålingsinstrument med enestående nøjagtighed. Så du kommer aldrig til at gå galt i byen med denne landmålerstok, som er perfekt til enhver situation hvor du skal bruge nøjagtige målinger.