Annonce

26. august 2021

Kombucha er en fermenteret te, hvor en symbiose af bakterie- og gærkulturer skal arbejde sammen. På den måde bliver den tilsatte sukker helt omdannet i tevandet, som bliver til alkoholer, som tilsætter en ekstra organisk smag til din te. Det normale sukker indhold for kombucha Danmark er inder 7% . Teen stammer fra det gamle Kina, hvilket vil sige den har over en 2000 års lang historie. Qin Shi Huang, som var den daværende kejser af Kina brugte teen som et tegn på hans ungdom, og rygtet gik på at teen gav liv. De senere år har kombucha te bredt sig til det meste af verden. Den næste befolkning, som blev introduceret for teen var Mongoliet, da den fulgte silkevejen. Mongoliet kejser, samt tropper brugte den i krig, da de mente den gav dem guddommelige krafter. Mongoliet fik et af de største herredømme i verden, hvor de blandt andet indtog Kina og Rusland. Selvom teen har været fremme i mange år, så er man faktisk i tvivl hvor den har fået sit navn fra. Det menes dog at den fik navnet i Japan, da den japanske rejser blev syg. Kejseren havde brug for medicin, som hans læge dr. Kombu kom med, og da te på japansk hed cha blev det til kombucha.

 

Kombucha Danmark i dag

Kombucha Danmark er blevet til en hverdags kost hos mange. Det er dog ikke kun i Europa den har udbredt sig til. Den er også kommet hele vejen til Nordamerika, hvor den bliver solgt på det amerikanske marked. Kombucha Danmark har en lidt anderledes smag end de andre landes kombucha te, da man eftergærer den. Dette giver en eftersmag gær, som man finder hos kombucha Danmark. Kombucha Danmark er også et voksende marked for sportsatleter, da den har sine fordele. Blandt andet, så har den et forholdsvist lavt sukker indhold, og derudover skaber den en sund balance i tarmfloraen, da kombucha Danmark er probiotisk.

Hvad kan kombucha Danmark opblandes med?

Kombucha Danmark har nogle råd til dig, som ikke er så glad for at drikke te rent. Dertil kan man tilsætte nogle af sine ynglings bær eller tilføje ingefær, så den får en yderligere og kraftigere smag. Derefter skal den stå i køleskab og køle ned i to dages tid inden den tages ud, og nydes. Hvis du ikke har prøvet denne te endnu, så prøv kombucha Danmark.