Kridttavle – det klassiske redskab til ethvert behov

Ønsker du et godt, gammeldags redskab, der kan hjælpe dig med at skabe overblik? Så er det nok en kridttavle, du er på udkig efter.

Mange foretrækker stadig at bruge en kridttavle fremfor et whiteboard, og derfor bruges det stadig af mange mennesker. En kridttavle er et praktisk og utrolig brugervenligt redskab, som er nem at undervise på. Vælger du at investere i en kridttavle, kan du være helt sikker på, at den holder i mange år. Dette er blot en af fordelene ved at vælge sådan en type tavle. Derudover er de også utrolig nemme at rengøre – blot med en våd klud, og så skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt kridtet virker. Kridt bliver ved med at virke, indtil der ikke er mere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste kridttavle.

Brug en kridttavle til hverdag og fritid

Mange forbinder nok en kridttavle med klasselokalet. Her kunne man bruge mange timer på at skrive, tegne og lege på tavlen på alle mulige kreative måder. Mange børn har også haft kridttavler på på børneværelset, hvor kreativiteten fik fuldt udslip. Dette skyldes bl.a. at disse tavler er praktiske, robuste og kan bruges i mange år.

Uanset om du leder efter en tavle til klasseværelset eller børneværelset, så kan du finde det. Kridttavler findes nemlig i rigtig mange størrelser og designs. Du finder bl.a. den klassiske kridttavle, som skal tilkobles vægge i 16 forskellige størrelser. Derudover kan du også finde en dobbeltsidet tavle på mobilt stativ. På denne kan du altså skrive på begge sider, og så kan du nemt flytte den fra lokale til lokale. Denne findes i syv forskellige størrelser. Du finder også hejsetavler, der sidder fast på to søjler. Denne tavle kan du selv justere, således sidder den i den helt rigtige højde, der passer til dig. Hejsetavlen er smart, fordi den ikke sættes fast på væggen, men står på gulvet. Denne findes i otte forskellige størrelser.

Der er altså noget for enhver smag, og der er garanti for, at du finder lige præcis den kridttavle, som du leder efter.