Landbrugsbyggeri hos Hansen & Larsen – Gylletanke, svinestalde m.m.

Hansen & Larsen er din totalentreprenør i Vestjylland til landbrugsbyggeri. Læs med her, hvis du skal bruge en svinestald eller en gylletank.

Konstruktion af gylletanke

Skal du bruge en pålidelig tank til din gylle? Hansen & Larsen har mange års erfaring med landbrugsbyggeri og med base omkring Ringkøbing, så har de været meget aktive i området og har stået for store såvel som små projekter i området inden for landbrugsbyggeri, erhvervsbyggeri samt privatbyggeri. De har eksperter i beton og kan bl.a. tilbyde støbning af gylletank hurtigt og til en konkurrencedygtig pris. De har støbt gylletanke i Skjern, Tarm samt over hele Jylland. De påtager sig opgaver i hele landet og vil helt sikkert kunne finde en løsning til dig. Som entreprenører er de et godt valg, da de har stort set alle relevante håndværkere til ethvert byggeri i huset: De har tømrere, VVS’ere, murere, tegnere, smede etc. På den måde kan de koordinere deres arbejde og undgå forsinkelser og sprængte budgetter. Det er ofte problemet ved store entrepriser, at et hold håndværkere bliver forsinkede, og at resten afhænger af dem for at kunne komme i gang, hvilket skaber betalt ventetid og får korthuset til at vælte. Når det kommer til gylletanke hos Hansen & Larsen, så er det et relativt hurtigt stykke arbejde. De fleste gylletanke bliver lavet i beton, hvilket giver en robust kvalitet, der holder til de danske vejrforhold.

Moderne svinestalde – Læs mere på www.hansenlarsen.dk

Skal du have bygget ny svinestald? Hansen & Larsen har mange års erfaring med landbrugsbyggeri i det vestjyske og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning. De har bygget kostalde, svinestalde, gylletanke, kornsiloer, vindmøllefundamenter, haller og meget mere i halve århundreder og er den helt rette partner til et stort eller småt byggeprojekt. Deres ekspertise er ikke til at tage fejl af, og når det kommer til landbrugsbyggeri, så er det bare det bedste sted at henvende sig. Hvis du skal have opført en svinestald, så har de både murere, tømrere, smede, tekniske tegnere og VVS’ere in-house, og med deres mange års erfaring får de lynhurtigt opført en topmoderne svinestald på din grund, som lever op til alle krav og er udført med den nyeste viden om teknologi og dyrevelfærd. Der findes mange forskellige svinestalde rundt omkring i Vestjylland omkring Tarm, Skjern og Ringkøbing, og hansenlarsen.dk har bygget en god del af dem. Deres erfaring med landbrugsbyggeri i Vestjylland finder du ikke hos andre entreprenørvirksomheder, og du kan med sikkerhed få den helt rette løsning til en konkurrencedygtig pris. Læs mere på deres hjemmeside om de mange erfaringsområder.