Lille Kanin – blide produkter til dit barn

Mangler du nogle produkter til dit barn, når han eller hun skal skiftes, i bad eller bare smøres ind? Leder du efter nogle produkter, som er specifikt lavet til små børn? Så skal du have fat i produkterne fra Lille Kanin.

Bag Lille Kanin står Christiane Schaumburg-Müller, som i samarbejde med Tina Søgaard, der er stifter af Ecooking, har udviklet en hudplejeserie til småbørn, som er helt fri for kemikalier og skadelige stoffer. Lille Kanin er lavet af naturlig certificerede hudplejeprodukter med økologiske og veganske ingredienser af allerhøjeste kvalitet. Hos Lille Kanin bruger de råvarer, der kommer fra naturlige planter. Deres mission er at udvikle produkterne i takt med, at der kommer flere godkendte naturlige ingredienser og urter på markedet. Af netop den grund er alle produkterne også uden duft. Lille Kanins emballage er lavet i materialer, som kan bruge i genanvendelseskredsløbet, og så indeholder flaskerne ikke stoffer som kan påvirke produktet.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af produkterne fra Lille Kanin.

Alt til bad, bleskift og smørelse med Lille Kanin

Du kan altså med god grund købe nogle af produkterne fra dette velkendte mærke. Du kan både finde en creme til bleskift, som holder huden tør ved at absorbere den fugt, der kommer fra en våd ble. Samtidig beskytter og plejer den huden, og så forebygger den, at barnet får en rød og øm numse.

Du kan også vælge SOS cremen, som er en fed hudbalsam, som genopretter og beskytter huden. Den kan anvendes til tør hud, ru kinder og rød numse med mere.
Du finder også Lille Kanin shampoo, som giver et blødt og behageligt skum, og som kan anvendes til både hud og hår.

Derudover finder du også en bad- og babyolie, som er fugtgivende og nærende med højt indhold af E-vitamin. Denne påføres helst på fugtig hud, og den kan sagtens anvendes i badet.

Der er altså en masse at vælge imellem, og du kan med god grund gå på opdagelse og finde de helt rigtige produkter til dit barn.