Livet i luksuslivet: luksusgaver til mænd

Luksus er en sindstilstand og ikke kun et prisskilt. For nogle mennesker er luksus at leve det gode liv fyldt med champagne, yachter, privatfly og så videre. For andre handler det om at have det bedste af det hele uden at bekymre sig om prisen. For mænd betyder luksus noget andet end for kvinder. Mænd har en tendens til at betragte ting som funktionelle snarere end rent dekorative. Det betyder ikke, at mænd ikke kan lide smykker; langt fra! De kan bare godt lide smykker, der er mere nyttige end smukke. Hvis du shopper til en mand, der har alt, eller som bare ikke virker interesseret i at modtage gaver af den superfancy slags, så tjek disse idéer til hans garderobe:

Tasker i læder og lærred

Disse stoffer ser ikke kun luksuriøse ud, de kan også holde i meget lang tid. Lædertasker bliver blødere og smukkere med alderen, mens tasker i lærred holder til hårdt brug. Tasker er en god gave til mænd, fordi de er funktionelle og kan bruges hver dag. Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige stilarter, stoffer og størrelser. Totes, dokumentmapper, rygsække og alle former for rejsetasker er gode muligheder for mænd, der rejser på arbejde eller i skole. Weekenders og sportstasker er gode til daglig brug, og du kan endda finde tasker til bærbare computere til mænd, der skal have deres computer med på arbejde hver dag.

Lækkert armbånd til mænd fra Alexander Lynggaard

Disse armbånd fra Alexander Lynggaard er lavet af tiger eye og onyx sten og sølv. Det findes i tre størrelser og er lavet til at passe til de fleste mænds håndled. Dette er en superpraktisk gave, som enhver mand vil elske at modtage. Den er smuk at se på, men den har også en superpraktisk funktion – og den ødelægger ikke hans ur! Dette er en fantastisk gave til enhver mand i dit liv, men det er især rart til fædre, kærester og brudgommens mænd. Det er en gave, der både er nyttig og luksuriøs.

Mørke sko (især støvler)

Herresko får ikke meget kærlighed, men de fortjener det. Du kan finde sko, støvler og sneakers i alle tænkelige farver og stilarter. Mens damesko ofte er designet til at være meget smukke, er herresko designet til at være funktionelle og komfortable. Et par rigtig lækre herresko eller støvler kan holde i årevis og er perfekte til enhver lejlighed. De passer til stort set ethvert outfit, uanset om du har et jakkesæt eller jeans og en t-shirt på. Det er grundene til, at flotte herresko er gode gaver til mænd i alle aldre. Du kan finde dem i alle forskellige størrelser og farver, og de er funktionelle og langtidsholdbare. Hvis du vil gå et skridt videre, kan du få skoene skræddersyet efter din elskedes præcise specifikationer.

Et godt herreur

Et herreur er noget, som en mand kan have på hver dag, og det kan holde i årevis. Kunsten er at finde det rigtige. Du kan finde ure i alle prisklasser, men når du shopper efter en luksusgave som et ur, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på. For det første skal du sørge for, at uret er vandafvisende. Hvis din elskede skal dyrke vandsport, skal han have et ur, der kan tåle stænk. Mænds ure kan være meget enkle, eller de kan være meget smarte. Hvis din elskede kan lide det lidt mere prangende, kan han finde ure med juveler eller endda ure, der lyser op.

En lækker, blød lædermappe

Hvis din elskede har brug for en ny dokumentmappe, eller hvis han bare ikke har en endnu, er en lædermappe en god gave. Du kan finde dem i alle forskellige farver og til alle mulige priser. Hvis du går efter en mere luksuriøs gave, skal du holde dig fra syntetiske stoffer. Gå i stedet for efter en dokumentmappe i ægte læder. Ægte lædermapper holder meget længe og kan se meget professionel ud.

Andre luksusgaver til mænd

Der er så mange andre ideer til luksusgaver til mænd. Her er blot nogle få af dem: et par lækre hovedtelefoner med støjreducerende lyttebånd, en elektrisk tandbørste, et abonnement på et smart kaffe- eller tefirma, et abonnement på en luksusbarberingsboks eller et stykke tøj af høj kvalitet som f.eks. en kashmirtrøje eller et silkeslips. Hvis du ønsker en luksusgave til en mand, skal du gå efter kvalitet frem for kvantitet. En rigtig god gave vil blive værdsat meget mere end fem ting, der kun er nogenlunde pæne. Er du stadig på udkig efter en god gave til manden i dit liv? Læs videre for at finde ud af mere om de bedste typer af gaver til mænd.