Lyngfeldt – få den bedste rådgivning om landbrugsmaskiner

Er du nyuddannet landmand? Har du lagt landbruget om? Eller står du med et behov for at leje maskiner i stedet for at købe dem? Så får du med stor sandsynlighed brug for en dygtig og professionel sparringspartner, der både kan rådgive dig samt enten leje eller sælge dig de rette landbrugsmaskiner. For hvad kan egentlig bedst svare sig: At leje eller købe dine landbrugsmaskiner?

Lyngfeldt er en af de største aktører inden for området landbrugsmaskiner og tilbyder foruden rådgivning, udlejning og salg også service på de enkelte maskiner. Målgruppen er bred og består både af entreprenørvirksomheder, maskinstationsvirksomheder samt de virksomheder, der står for pleje af park- og golfarealer.

Den store fordel ved at vælge Lyngfeldt er, at du får én samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med alle opgaver. Du kan derfor roligt indstille dig på, at relationen med Lyngfeldt med stor sandsynlighed bliver et match for livet!

Professionelt Lyngfeldt-team over hele linjen

Lyngfeldt er en af de ældste virksomheder inden for området, og du kan forvente dig en både kyndig og specialiseret viden om såvel service af maskiner som salg af maskiner. De lidt over 30 medarbejdere i Hadsten-virksomheden har et bredt forhandlernetværk, så du endnu hurtigere kan få hentet såvel reservedele som splinternye maskiner hjem til gården inden for de ønskede leveringsfrister.

Rådgivning om maskiner hos Lyngfeldt handler altid om at tage udgangspunkt i kunden og med en oprigtig forståelse for de respektive behov – uden at du føler, at det hele bliver én lang salgstale.

Du kan læse mere om de forskellige løsninger ved at gå ind på www.lyngfeldt.dk.

Et uhyre bredt forhandlernetværk

På Lyngfeldts hjemmeside kan du også se, hvilke mærker der bliver forhandlet inden for kategorierne. Det tæller bl.a. New Holland, Kverneland, Giant Stihl og Husqvarna, der alle må siges at høre til de absolutte topmærker.

Så drag fordel af Lyngfeldts uhyre brede forhandlernetværk allerede i dag!

Leje eller eje – hvad passer dig bedst?

Udlejning af landbrugsmaskiner har en række fordele. Du kan bl.a. teste de nyeste modeller inden et potentielt køb, ligesom du har mulighed for at skifte løbende ud i udvalget af maskiner.

Det kan være et vigtigt element, hvis du arbejder med flere forskellige specialmaskiner eller blot ikke ønsker at skulle påtage dig reparationsudgifterne. Udlejning er også en økonomisk gevinst, hvis du kun i enkelte perioder af året skal bruge den pågældende maskine, og den derfor er for dyr ”blot at have stående”.

Så kontakt Lyngfeldt her og nu.