Nå ud til lokalområdet med en netavis

Er det tid til, at I i lokalområdet eller kommunen begynder at få en fælles forståelse for, hvad, der egentlig sker i jeres nærområde? Hvis svaret er et rungende ja, så er en netavis en oplagt mulighed for at samle informationer om, hvad der sker, hvor det sker og hvem, der står det for. Det er nemt at komme i gang og der er masser af lokale netaviser at lære fra.

Få de lokale nyheder på mobilen

Se eksempelvis https://koldingsnetavis.dk/, som et bud på en lokal netavis. Her er informationer om begivenheder, nyheder – både de helt lokale og de mere landskendte – personer og trends, der er værd at følge med i. En netavis er et nemt redskab, da alle disse informationer er at finde på avisen på din mobil eller computer. Det er også mere bæredygtigt end en klassisk lokalavis, der skal leveres til alle byens borgere. Her kan du blot åbne avisen på en af dine skærme og blive opdateret med det samme. Det er også nemt for tilflyttere at få en overblik over, hvad der sker i byen med en netavis.

Lav segmenter, der interesserer borgerne

Med en netavis, der primært handler om lokale nyheder og begivenheder, kommer også muligheden for at lave noget avissegmenter, der er relevante og interessante for netop byens beboere. Det kan være at lokalforeningens referat fra bestyrelsesmøder kan smides i avisen, den lokale skoles begivenheder kan deles og måske der hver uge kan laves et lille skriv fra en ny beboer, der fortæller om, hvorfor og hvordan de kom til byen og hvad de synes om den.

Det behøves i hvert fald ikke kun være de helt klassiske nyheder og vejrudsigter, der lander på jeres netavis. Det kan være lige så personligt og lokalt som I har lyst til. Det er dét, der er fedt med en lokal netavis.