Nordisk stil og design fra Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har et bredt udvalg af interiørartikler, belysning og tekstiler, der passer ind i det moderne hjem. Broste Copenhagen er for dig, der sætter pris på gode materialer og klassisk design med et lille nordisk twist. Broste’s brede kollektion består af alt fra håndlavede tæpper til de populære Ole Lynggaard lamper. Broste kan beskrives som en af Danmarks større udbydere af designprodukter af høj kvalitet i en moderne stil, hvor rene linjer dominerer – Broste Copenhagen blev etableret i 1955 og har hovedsæde i Nærum nord for København. Brostes produktsortiment dækker alt fra gulve, møbler og tekstiler til porcelæn, glasvarer og kunstgenstande til både indendørs og udendørs brug. Broste’s store udvalg er en stor inspiration for dem, der ønsker at opnå en moderne og nordisk stil i deres hjem. Hvis det lyder som noget for dig så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra Broste Copenhagen. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Broste Copenhagen – Designerprodukter af høj kvalitet

Broste Copenhagen er kendt for sine designprodukter af høj kvalitet i en moderne stil med rene linjer, der dominerer. Broste’s brede sortiment omfatter alt fra gulve, møbler og tekstiler til porcelæn, glasvarer og kunstgenstande til indendørs og udendørs brug. Broste Copenhagen blev etableret i 1955 og er for nylig blevet opdateret med en ny hjemmeside, hvilket gør det endnu nemmere at handle hos Broste. Det ville derfor være en god ide at tage et kig hos Broste Copenhagen i dag, hvis du er vild med moderne nordisk stil!

Broste Copenhagen – Belysning, interiør og tekstiler

Broste Copenhagen har fokus på interiør, belysning og tekstiler til det moderne hjem. Broste Copenhagen har hovedkontor i Nærum nord for København. Broste driver en række butikker i Danmark samt en online shop, der findes på Broste.dk. Broste Copenhagens produkter fås i mange forskellige farver og designs, hvilket betyder at Broste er en god inspiration for dig, der ønsker at give dit hjem en moderne nordisk stil.

Broste Copenhagen tilbyder produkter med et organisk udtryk inspireret af naturen samt former og farver, der findes i danske designklassikere. Broste kan derfor beskrives som en af Danmarks store udbydere af designprodukter af høj kvalitet i en moderne stil.