Nyd selv de kølige sommeraftener

Det varmere vejr indbyder straks til hyggeligt samvær udenfor. Selvom solen titter frem, og det unægteligt bliver varmere, er vores skønne lands vejr meget uforudsigeligt, og det kan sjældent planlægges, hvornår en udendørsmiddag bedst egner sig. Det behøver dog ikke være sådan. Med udendørs varmelamper har du nemlig rig mulighed for at invitere gæster på besøg. I kan således stadig nyde maden i naturen, alt imens i bliver holdt varme af stråler fra varmelamper. 

Skab varme på terrassen og i haven med varmelamper

Mange forbinder umiddelbart varmelamper med restauranter eller arrangementer, hvor mange er samlet. Du kan dog sagtens anskaffe dig nogle varmelamper til hjemme i haven og på terrassen. Du finder varmelamper hos restaurantinventar.dk, hvor du kan dykke ned i et stort udvalg af forskellige typer og modeller. Varmelamper fås både som stander- og væglampe. De kan derfor både placeres i hjørnet af et loungeområde, hvor du og dine gæster kan nyde en lækker drink, eller stilles ved siden af havebordet, når maden er serveret. Varmelamper skaber en hygge og lunhed, selv på en kølig sommeraften.

Overvej hvilken type varmelampe du ønsker

Når du køber din varmelampe, vil der være forskellige opvarmningsmuligheder at vælge imellem. varmelamper fås nemlig både som gas-, el- og infrarød varmelampe. Vælger du en drevet af gas, er dette også den mest almindelige. Her får du et hyggeligt look fra den levende flamme, som giver en meget autentisk følelse. En varmelampe på el er et mere klimavenligt valg. Denne opvarmes også meget hurtigt, hvilket klart er en fordel. Sidst er infrarøde varmelamper lave i omkostninger, da de kun opvarmer det, som deres stråler rammer. Infrarøde varmelamper bruger altså ikke energi på at opvarme luften, som er rundt om dem. Fælles for de infrarøde varmelamper og dem drevet af el er, at de kan bruges indenfor, mens varmelamper drevet af gas kun kan stå udenfor.