Økoladen – økologisk håndlavet chokolade

Med økoladen får du en chokoladeoplevelse i særklasse. Økoladens chokolade er økologisk og håndlavet og går hverken på kompromis med råvarer, produktion eller indpakning. Økoladen er en lille chokoladefabrik, som laver økologisk chokolade. Fabrikken ligger i Ørslev ved Vordingborg og blev startet i 2001. Siden da har Økoladen vundet priser for sin kvalitet og innovation.  Deres mål er at lave de bedst tænkelige chokoladeprodukter. Grunden til, at de laver økologisk chokolade, er, at de ønsker at tilbyde kunderne rene varer. Deres chokolade laves i hånden. På den måde får medarbejderne en bedre føling med råvarerne og en spændende, kreativ hverdag. Økoladen håber, at den glæde og entusiasme, som de lægger i sit arbejde med sin chokolade, kan smages i det endelige produkt. Med håndlavet økologisk chokolade fra Økoladen får du den allerbedste kvalitet indenfor chokolade.

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med håndlavet økologisk chokolade fra Økoladen

Økoladens økologiske chokolade er af den højeste kvalitet, chokolade findes i. Deres chokolade kan fås i mange varianter og på mange prisniveauer. Således kan man altid forvente at finde lige netop det, der passer til ens unikke smag. Blandt de mange typer chokolade, som Økoladen producerer, kan man være sikker på, at man altid kan finde den rette chokolade til sig selv eller til nogen, som står en nær. Man kan vælge blandede æsker med diverse konfekter, chokolader med flere, hvilket er den perfekte mulighed som gave, fordi disse uden tvivl tilbyder noget, som modtageren af gaven vil kunne lide. De søde sager fra Økoladen er uden unødvendige tilsætningstoffer, hvorfor de er perfekte til alle i hjemmet. På deres liste af økologiske ingredienser i allerbedste tilgængelige kvalitet er blandt andet alverdens chokolade, marcipan, nougat, lakrids, ingefær, kaffebønner og kanel.

Hvorfor du bør vælge økologisk chokolade fra Økoladen

Økologisk chokolade er både bedre for dem, der dyrker det, miljøet og dem, der spiser det. Konventionelt dyrket chokolade laves af sukker og chokoladebønder som dyrkes ved hjælp af forskellige kemikalier, pesticider og lignende. Disse kemikalier forbindes med en række sundhedsrisici. Økologisk chokolade dyrkes uden brug af kemikalier, hvorfor bønderne er beskyttede mod de sundhedsrisici. Økologiske metoder er til gavn for biodiversitet, økosystemer og miljøet, fordi de kemikalier, der bruges i konventionelt landbrug, skader miljøet. Ved køb af økologisk chokolade støtter man op om bæredygtige alternativer til konventionelt landbrug. Man undgår desuden at indtage de forskellige kemikalier fra produktionen, når man spiser chokolade, der er dyrket uden brug heraf.