På www.privatrevision.dk tilbydes du både sælgerådgivning og rådgivning i forhold til dødsboskat

PrivatRevision hjælper dig med sælgerrådgivning i forbindelse med salg af ejendom. De kan også bistå i spørgsmål om dødsboskat. Læs mere her.

Hos PrivatRevision er man eksperter i dødsboskat

Hvis dine forældre går bort, så er det dig og dine eventuelle søskende, der skal stå for at gøre dødsboet op og fordele både formuen og alle deres ejendele. Det kan være et stort arbejde, hvis de afdøde ikke allerede har udarbejdet et grundigt testamente og har forberedt processen for de efterladte. Man står i den slags situationer desuden midt i en svær tid med sorg over tabet af sine forældre, og det gør det ikke lettere at nå til enighed. Hvis du har brug for rådgivning fra professionelle om opgørelse af dødsbo eller i forbindelse med spørgsmål om dødsboskat, så kan du helt sikkert finde den rette rådgivning hos www.privatrevision.dk. De har mange forskellige kompetenceområder, og dødsboskat er en af deres specialer. Der er mange komplekse skattemæssige forhold, som kommer i spil, når et dødsbo skal gøre op. Inden dødsfaldet kan det være en god ide at prøve at arveplanlægge, hvis man gerne vil undgå at betale skat af det, som ens forældre efterlader. Der findes forskellige måder at gribe sagen an på inden for de eksisterende skatteregler, og hvis du skal bruge professionel rådgivning om dødsboskat, så læs mere på hjemmesiden, hvor du kan kontakte kontoret for at komme i kontakt med en advokat eller revisor alt efter dine behov.

De tilbyder også professionel sælgerrådgivning

Hvis du skal sælge fast ejendom, så er det en god ide at opsøge sælgerrådgivning hos professionelle. PrivatRevision kan hjælpe dig med god og pålidelig sælgerrådgivning, og de vil uden tvivl kunne hjælpe dig med at tage den rette beslutning og belyse alle sagens vinkler. De kan udarbejde kontrakter og bistår med juridisk rådgivning. De kender paragrafferne til bunds og kan spare dig for en masse tid med at læse lovgivning i forhold til skat etc. Det er en god ide at opsøge sælgerrådgivning, hvis du skal sælge ejendom – enten lejlighed eller hus. Der findes forskellige faldgruber, og man skal huske at få en god vurdering af ejendommen af en professionel ejendomsmægler, så man får den rette pris for ejendommen i forbindelse med et salg. Du kan finde pålidelig sælgerådgivning hos privatrevision.dk, som i mange år har beskæftiget sig med boligsager inden for både salg, køb, forældrekøb, udlejning, overdragelse, dødsbo etc. Der kan melde sig mange spørgsmål, og det er en god ide at få belyst sagen fra alle vinkler for at få alle aspekter med i sine overvejelser. Læs mere om sælgerrådgivning på deres hjemmeside, hvor du kan finde svar på mange spørgsmål, inden du kontakter dem.