Resteröds boxershorts til enhver mand

Er du løbet tør for pæne og lækre underbukser, og mangler du nogle nye til undertøjsskuffen? Så bør du tage et kig på udvalget af Resteröds boxershorts.

Resteröds startede for over 80 år siden, hvor man lavede underbukser med en klassisk pasform. Her ønskede man at gøre sig fortjent til at eksistere. Virksomhedens eksistens er afhængig af jordens ressourcer, så derfor handler alt om at tilpasse sig miljøet – ikke omvendt. Du er altså helt sikker på at få underbukser med en lang historie om et stykke håndværk i højeste kvalitet med Resteröds boxershorts.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Resteröds boxershorts.

De allerbedste materialer i Resteröds boxershorts

I Resteröds boxershorts anvendes økologisk bomuld. Bomuld giver en utrolig komfort og er stærk og luftig. Bomuldsfibre er gode til at absorbere fugt. Disse egenskaber skaber en kombination af komfort og regulering af temperatur og fugtighed. Samtidig har det en god holdbarhed og er skånsom mod huden. Der bruges også bambus i produktionen, da det er en hurtigt voksende ressource. Bambusfibre er lette, bløde og har en behagelig naturlig glans. Disse fibre krøller næsten ikke, og de er yderst holdbare. Endvidere forårsager bambusstof ikke allergiske reaktioner og irriterer huden. Fibrene har bakteriedræbende egenskaber og forhindrer reproduktion af patogener, svampe og støvmider.  Der anvendes også Lyocell, som er et materiale, der kræver mindre vand i produktionen og siges at være fremtidens materiale. Mangler du nye underbukser til skuffen, kan du altså med stor fordel vælge Resteröds boxershorts.

Fokus på genbrugsmateriale

Hos Resteröds kigges der også på emballage. Man vil gerne væk fra plast i stedet anvende genbrugspap. Desuden sejles alle produkter nu rundt på kloden i stedet for at flyves. Etiketterne er blevet mindre og laves nu af genbrugsmaterialer for at beskytte planeten. Frem for alt er produktionscyklussen lang, og tøjet laves med henblik på at holde sig moderigtigt i lang tid. Derudover arbejdes der på mindre fabrikker med gode realtioner og høje CRS-standarder. Der sørges også for, at produktionsfaciliteterne påvirker samfundet på en positiv måde, i relation til sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter. Du kan altså med god samvittighed vælge Resteröds boxershorts.