Sådan finder du det rette foder til din kat – prøv Virbac kattefoder fra Dyrlægens gård

Skal familien udvides med en sød kat? Så skal du have fat i det helt rigtige kattefoder. Der findes et væld af forskelligt kattefoder på markedet, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken variant du vælger. I artiklen her får du råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger kattefoder. Derudover kan du også blive klogere på, hvorfor Virbac kattefoder kan være en rigtig god løsning for din kat.

Foder efter din kats alder – Virbac kattefoder gør valget enkelt

Der er forskellige ting, som spiller ind, når du skal vælge det bedste foder til din kat. En af de vigtigste faktorer er din kats alder. Jo ældre din kat er, desto større er behovet for aldersvarende foder.

Er din kat under 1 år, har den brug for foder, der er sammensat med fokus på at understøtte en sund udvikling og at give næring til killingens høje energiniveau. Voksne katte mellem 1 og 7 år har brug for den helt rette sammensætning af næringsstoffer, og derfor skal du vælge kattefoder specifikt fremstillet til denne aldersgruppe. Behovet for særlig støtte stiger, når katten bliver over 7 år. Her skal foderet bidrage til at reducere risikoen for forskellige udfordringer, såsom nyreproblemer og bevægelsesproblemer forbundet med alder.

Når du skal finde foder med den helt rette næringssammensætning til din kat, kan du med stor fordel undersøge Virbac kattefoder. Virbac kattefoder er bl.a. inddelt efter alder, så du nemt finder det foder hos Dyrlægens Gård, der passer til din kat. Hos Dyrlægens Gård kan du vælge mellem Virbac kattefoder til killinger, junior katte og voksne katte.

Det rette kattefoder styrker din kats helbred

Kattefoder har ikke blot til opgave at stille kattens sult, det skal også være fuld af god næring, som styrker kattens helbred. Måske har din kat taget lidt på i vægt, eller det kan være, at den har dårlig ånde. Med Virbac kattefoder giver du din kat et rigtig godt grundlag for et godt og sundt helbred.

Virbac kattefoder med naturlige ingredienser fra Dyrlægens Gård bidrager bl.a. til en god nyrefunktion, et velfungerende fordøjelsessystem, sund og glansfuld pels, forebyggelse af tandsten, samt at katten holder en idealvægt. Hvis du er på jagt efter nyt foder til dit pelsede kæledyr, kan det helt bestemt være værd at tage et kig på Virbac kattefoder.