Sig farvel til kedelige rugbrødsmadder – tilbyd medarbejderne en frokostordning med Frokost+

Vil du give dine medarbejdere et ekstra personalegode?

Så er det værd at kigge nærmere på en frokostordning i Aarhus, hvor du kan tilbyde medarbejderne lækker mad – tilberedt fra de bedste råvarer i sæson. Det er et fantastisk alternativ til alle de kedelige madpakker, der dagligt finder vej til køleskabet på arbejdspladsen. Samtidig får du et tilbud, der kan gøre din virksomhed ekstra attraktiv i forhold til dine konkurrenter, især når du skal ud at finde nye medarbejdere.

Århusianske Frokost+ er klar til at påtage sig opgaven – deres frokostordning sender dine medarbejdere ud på en fantastisk gastronomisk rejse i løbet af frokostpausen.

Frokostordning i Aarhus og resten af Østjylland

En frokostordning er et glimrende valg, hvis du f.eks. ikke har mulighed for at etablere en kantine.

Frokostordninger er med til at styrke fællesskabet, da de giver medarbejderne mulighed for at samle sig om et lækkert måltid, hvor dagens mange gøremål kan vendes med kollegerne.

Frokost+ leverer deres efterspurgte frokostordning i Aarhus og andre østjyske byer, fra Skanderborg i syd til Randers mod nord. Ligger din virksomhed udenfor dette område, er du dog altid velkommen til at forhøre dig, om der er mulighed for at blive en del af ordningen.

I det hele taget er Frokost+ bygget op om den gode service, hvor der altid tages højde for individuelle ønsker, ikke mindst mht. sammensætningen af de forskellige retter.

Boller i karry, thaiinspireret omelet eller sweet chilisauce?

Når du ønsker en frokostordning i Aarhus eller omegn og kontakter Frokost+, kan du roligt regne med, at virksomheden lægger et meget stort hjerte i at sammensætte det mest varierede frokosttilbud, der bygger på både gode og friske råvarer samt den gode smag.

Retterne i denne frokostordning i Aarhus sammensættes i et tæt samarbejde med kunden, så der kan tages højde for individuelle ønsker. Men som udgangspunkt kan du se frem til et godt mix af danske retter à la boller i karry og tarteletter samt eksotiske menuer med thaiinspireret omelet eller elementer som sweet chilisauce, galangarod og fettuccine – alt bliver naturligvis lavet fra bunden.

Praktisk levering i genbrugsemballage

Når du får leveret din frokostordning i Aarhus fra Frokost+, bliver den leveret i en praktisk genbrugsemballage – så du ikke skal betale ekstra for denne. De varme retter bliver f.eks. leveret i varmekasser, så de straks er klar til servering.

Bestil trygt din frokostordning i Aarhus, så du kan gøre den daglige frokost til en ekstra dejlig oplevelse.