Tag familien med i Disneyland Paris

Trænger I som familie til en oplevelse, I vil huske i lang tid frem? Det er altid dejligt, når man begynder at kigge på sommerferieplaner og hvad I skal bruge de uger, I har fri på, og der har garanteret været en masse forskellige ting på tapetet, I har snakket om. Måske er det på tide, at I vælger en ferie, hvor børnene virkelig får en oplevelse? Med en rejse til Paris kan I kombinere det med en tur i Disneyland, hvor I kan bruge et par dage.

I kan kigge på, om I vil kombinere ferien med storbyferie og få oplevet lidt af Paris helt generelt, eller om I hellere vil finde en pakkerejse, der sørger for, at I nemt kommer direkte til Disneyland, bor lige tæt ved, og kommer til at få alle de oplevelser, I gerne vil have. Lad Spies hjælpe dig til Disneyland og få inspiration til, hvordan I kan planlægge rejsen.

Lad de mindste opleve deres idoler

Har I små børn, kender I garanteret også alle de nye Disneyfilm ud og ind – og de kører garanteret tit i jeres fjernsyn eller på tabletten. Derfor er det også noget, de små kan genkende, når de kommer ind i Disneys univers og kan se alverdens figurer og karakterer gå rundt og byde velkommen til de forskellige dele, der er i paradiset.

Som voksne er der også masser for jer at se. Måske I kan blive helt nostalgiske over at møde figurer og se forskellige installationer, der udspringer fra nogle af de Disneyfilm, I har set som børn eller unge? Disneyland er for alle aldersgrupper, og det er svært at nå det hele på en dag – så I kan sagtens afsætte flere dage til at nå rundt til det hele. Det nytter ikke noget, hvis I føler, I skal haste igennem det.