Tag til Randers – Byen, der bugner med oplevelser

Danmark er nu engang et dejligt land. Faktisk vil man opleve, at det at tage på ferie i Danmark, kan byde på mindst lige så mange oplevelser som udlandet kan. Overvej derfor at besøge nogle gode klassiske danske byer og få dig en på opleveren, herhjemme. Randers er en by, der har lidt en smule under et ry omkring højtråbende unge og Mokai’er i lange baner. Men Randers har faktisk meget mere at byde på – til alle aldersgrupper.

Til de mindre

Har du børnene med på tur, så kan du med sikkerhed finde nogle oplevelser, der vil skabe minder for dem i lang tid. Klik her for at holde øje med, hvad der sker i Randers! Noget der i den grad sker, er Randers Regnskov. En kæmpe zoologiskhave, med et væld af spændende dyr, hvor du og børnene kan få lov at komme helt tæt på. Turen rundt i regnskoven kan sluttes af i cafeen, hvor I kan spise ’lorte desserter’, lavet på bønner, der har været igennem et dyrs mavesæk – vildere bliver det næppe! Og trænger I til frisk luft bagefter, så kan en skøn gåtur i ’Naturpark Randers Fjord’ også være et perfekt valg. Her kan I nyde den skønne danske natur, helt tæt på.

Til de voksne

Har børnene brug for en pause eller er I afsted helt uden, så er Randers også et sted med oplevelser for de voksne. Et spændende besøg på Randers Kunstmuseum, kan stille kunstsulten hos de fleste kunstelskere. Derudover huser Randers også ’Water & Wellness Randers’, hvor I som voksne kan få lov at komme helt ned i gear og holde en komplet stressfri ferie.

Der er altså noget til enhver aldersgruppe, hvis turen går til Randers. Så benyt dig af de danske byer og hold en spændende og oplevelsesrig ferie hjemme i Danmark.