Træn dig sund og stærk med okklusionsbånd

Okklusionstræning er en effektiv træningsmetode, som et fornuftigt alternativ til tung styrketræning. Okklusionstræning giver dig mulighed for at træne med meget lav intensitet, hvilket aflaster led og nedbringer risikoen for skader. Træning med okklusionsudstyr er meget anvendt til at opbygge muskelmasse fx efter en skadesperiode. Det åbne okklusionsbånd giver dig mulighed for at justere stramheden, så du tilpasse træningen til netop din krop. Okklusionsbåndet kan anvendes på alle led og er særligt effektivt på store muskelgrupper som for eksempel lår, ryg og bryst. Okklusionstræning er en effektiv metode til at opbygge styrke og udholdenhed, og det okklusionsbånd giver dig mulighed for at træne på alle niveauer. Du bestemmer selv intensiteten af træningen, og okklusionsbåndet sikrer, at du får mest muligt ud af din træning. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle okklusionsbånd. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

okklusion bånd – Perfekt efter skadesforløb

Skader er en almindelig årsag til, at man ikke kan træne så hårdt som normalt. Men selv efter et skadesforløb kan okklusionsbånd gøre underværker for din muskelgenering. Okklusionsbånd giver nemlig effektiv vækststimulering af musklerne, selv når der kun trænes med lette vægte på 20% af 1RM. Så hvis du ønsker at genoptage din styrketræning efter et skadesforløb, så er okklusionsbånd en oplagt metode at bruge. Okklusionsbånd er en træningsform med videnskabelig dokumentation for effektiviteten, så du kan træne trygt og effektivt med dem. Så tag et okklusionsbånd på næste gang du styrketræner – det kan give dig de bedste resultater!

okklusion bånd – Hvordan virker det?

Okklusionsbånd er en effektiv træningsmetode, der giver utroligt voldsomme pumper og udmattelse i muskulaturen. Dette skyldes, at tilbageløbet af dit blod bliver hæmmet af de særlige okklusionsbånd. Således sker der en ophobning af afiltet blod i de muskler, du træner. Denne blodophobning – samt de iltfattige forhold – skaber et utroligt stressende miljø for de arbejdende muskler. For at få mest muligt ud af okklusionsbåndstræningen, så start med at træne de store muskelgrupper som f.eks. lår og ryg. Dette giver dig den bedste effekt, da disse muskelgrupper har størst potentiale for vækst. Du kan også bruge okklusionsbånd til at træne de mindre muskelgrupper såsom arme og skuldre, men effekten vil ikke være lige så stor.