Tryghed i hjemmet: Sådan sikrer du din bolig mod indbrud med trådløse overvågningskamerær

Undersøgelser viser, at Danmark er ét af de sikreste lande i verden. Men selv i et trygt land som vores findes der et væld af indbrudstyve. Hvis du gerne vil slippe for de ubudne gæster, der af og til lægger vejen forbi danskernes boliger, er der heldigvis masser af ting, du selv kan gøre for at holde dem på afstand.

Trådløst overvågningskamera og fire andre gode råd

Sikring mod indbrud har mange mulige komponenter. Men i det gængse danske hus er det rigeligt, at du følger de fem råd, som vi udlægger nedenfor.

Køb et trådløst overvågningskamera

For at etablere tryghed i hjemmet for dig selv og dine nærmeste, kan det først og fremmest være en god idé, at du installerer trådløse overvågningskameraer ved alle hjemmets indgange. Trådløse overvågningskameraer findes i flere former, og hvis du vil sikre dig, at du får den rette model med hjem, bør du spørge din forhandler til råds. De fleste forhandlere af denne form for udstyr har mange års erfaring med trådløse overvågningskameraer. Og installationen af trådløse overvågningskameraer er én af de bedste måder at slippe for indbrud på.

Installer en tyverialarm

Tyverialarmen er også et glimrende værn mod indbrudstyvene. Og går du online, er det nemt at finde en tyverialarm, der perfekt kan dække dit hjems behov.

Udskift gamle låse

En gammel lås er typisk nem at bryde for erfarne indbrudstype. Derfor bør du i kampen mod tyvene sørge for at udskifte gamle låse på både døre og vinduer.

Sæt gitter for kældervinduerne

Mange indbrudstyve benytter sig af kældervinduerne, når de trænger ind i de danske huse. Derfor bør du også overveje at sætte solide gitre for alle vinduer til kælderen.

Etabler skalsikring

Skalsikring dækker over sikringen af en bygnings ydre. Og det femte råd går netop ud på, at du sikrer dig, at samtlige låse, vinduer og døre er så stærke, som de overhovedet kan være. Udskiftning af husets døre og vinduer er ikke nødvendigvis en billig affære, men udskiftningen vil minimere en indbrudstyvs chancer for at kunne trænge ind i hjemmet. Desuden stiger husets værdi, når du sikrer det mod indbrud. Dermed vil det være nemmere for dig at sælge, hvis du en dag beslutter dig for at flytte.